7.1.2025
Churrasco Rodízio -ravintola Gaucho avaa Kluuvissa!
Odotettu ja sosiaalisessa mediassakin ihasteltu Gaucho avaa ovensa 10.1. Kluuvissa. Ravintola on toivottu lisä Helsingin ravintolatarjontaan.
Gaucho on Suomen ensimmäinen churrasco rodízio -tyylinen ravintola, joka tarjoaa ainutlaatuisen brasilialaisen ruokailuelämyksen. Asiakkaat voivat nauttia laadukkaista lihapaloista, huolella valitusta viinivalikoimasta sekä erilaisista cocktaileista ja mocktaileista. Gauchon tarjonta hemmottelee lihan ystäviä – ja myös niitä, jotka arvostavat monipuolisuutta ja laadukkaita makuja.
“Me halutaan tarjota Gauchossa jotain uniikkia, joka tuo ihmisiä yhteen. Mielestäni brasilialaiseen churrasco-ravintolaan on helppo tulla ihan minkä seuran kanssa tahansa. Meidän henkilökunta on tosi innoissaan uudesta konseptista, eikä malteta odottaa, että voidaan tarjoilla hyvää ruokaa ja juomaa asiakkaille.” kommentoi ravintolan omistaja Menkki Kam.
Ravintolassa liha tarjoillaan suoraan vartaista pöytään ammattitaitoisten lihanleikkaajien toimesta. Lisäksi herkullinen noutopöytä tarjoaa brasilialaisen keittiön klassikoita, kuten perinteinen mustapapupata (Feijoada), rapeat kanakroketit (Coxinha) sekä tuoreet salaatit ja käsintehdyt kastikkeet, jotka täydentävät aterian maut täydellisesti.
Gauchon menu on suunniteltu tarjoamaan kaikille jotakin erityistä. Tutustu menuun tästä.
“Oma ehdoton suosikkini on Picanha-liha eli naudan ulkopaistin murein kärkiosa ulkofileen vierestä. Picanhan pinnassa on paksu rasvakerros joka maustaa ja mehevöittää lihaa kypsennyksen aikana.” fiilistelee Menkki Kam.
Kluuvin ensimmäiseen kerrokseen, Aleksanterinkadun puolelle avautuvaan Gauchoon voit varata pöydän nyt jo täältä.